keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Uusia suunnitelmia ja vähän valmistakin

Päädyin tekemään neuletakkiversion, ja paita syntyikin aikamoisella vauhdilla tukevan langan ansiosta. En ole silti vieläkään ihan varma tykkäänkö lopputuloksesta, joten kuvia ei ole nyt vielä tarjolla. Ajattelin kokeilla käyttää muutaman kerran ja tunnustella että alkaako tuntua omalta. Jos niin ei käy, niin puran pois ja teen langasta jotain muuta. Esim. liivi tai lyhythihainen jakku tai molemmat kiinnostaisivat. Kyseisen neuletakin voisin sitten kenties syssymmällä tehdä villaisena versiona.
Kävin viikko sitten shoppailemassa Piskuisen Annelta syötävän söpöjä puuvillakankaita tarkoituksenani tuunailla vanhoja keittiöpyyhkeitä. Eilen rupesin kääntelemään ja vääntelemään pyyhkeitä käsissäni,  mutta en oikein löytänyt sitten kuitenkaan riittävän kivoja yhdistelmiä. Pyyhkeet näyttävät ehkä sittenkin kivoimmalta ihan sellaisena kuin ovat. Taidan siis toteuttaa ihan alkuperäisen suunnitelman ja käydä vielä Eurokankaassa shoppailemassa pyyhekankaita perusmateriaaliksi, vaikka kierrätysajatuksena vanhojen tuunaus viehättikin enemmän. Jotain muuta ja aika kivaa eilisiltana lähti kuitenkin syntymään, vaikka pyyheprojektista tulikin pettymys. Mutta siitä lisää vähän myöhemmin.
Eilen valmistui jo jonkin aikaa puikoilla viihtynyt pikkuisen kummitytön kesäbody. Lankana Mandarin Petit ja kolmosen puikot, ohje on jälleen Modasta 1/2005, tällä kertaa nro 47. Ohjeen bodyyn kuuluvat myös kaulukset, mutta jätin ne pois ja korvasin tavallisella reunuksella.
Bodyssa on kierrätysnapit ja koristeena Lovelabel, myös Piskuisesta ostettu. Veljentyttö on niin kovin pikkuinen vielä, että body taitaa olla vielä kovin iso, mutta jospa se loppukesästä jo kävisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti