keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Pinkkiyttä

Jyväskylän kädentaitomessujen webbisivujen yläbannerissa huomioni kiinnittyi herkullisen värisistä puuhelmistä tehtyihin rannekoruihin (?), sillä väriyhdistelmä näyttäisi täsmäävän kummitytön duffelitakkiin väkertämäni heijastimen puuhelmiin. Aamupäivän puhdetöikseni päätin askarrella samantyyppisen korun itselleni.
Taannoin väkertelemieni neulemerkkaimien tarveaineista löytyi metallilankaa ja pari pinkkiä muovihelmeä, piti löytyä myös ylimääräinen kiinnityssolki, mutta todettuani sen haihtuneen askartelulaatikosta jäljettömiin, päätin "uhrata" yhden neulemerkkaimista ja irrottaa soljen siitä. Lopputuloksesta tuli aika kiva, yllätyin ihan miten kevyeltä ja huolettomalta näinkin kookas viritys tuntuu ranteessa. Kumilanka olisi saattanut olla vielä miellyttävämpi lankana, mutta hyvin tämä kävi näinkin. Soljen "vastakappaleen" kieputtelin sukkapuikon ympärillä ja terävät metallilangan päät pujottelin molemmissa päissä muovihelmen sisään.
Tämä päivä hujahti taas vähän harakoille, kun unohdin illalla laittaa herätyskellon soimaan ja nukuin autuaasti puolille päivää. Suunnitelmissa oli että olisin hurauttanut tänään päivällä Viialaan Drops-ostoksille. Laskeskelin reissun bensakuluineen tulevan muutaman euron kalliimmaksi kuin nettitilaus postikuluineen, mutta hyvänä puolena olisi se että langat saisi käteen Nyt Heti. :) Toisaalta saattaisin tehdä siinä itselleni karhunpalveluksen, sillä neulominen luultavasti viehättäisi hieman enemmän kuin diplomityön kirjoittaminen. Työn ollessa nyt loppukiriä vaille valmis, olisi siihen keskittyminen aika olennaista - sen valmistuttua voi sitten taas keskittyä kivempiin asioihin. Nyt pitäisi jaksaa käppäillä parin kilometrin matka koulun kirjastoon palauttamaan yksi tänään erääntyvä lainakirja ja sitten uppoutua muutamaksi tunniksi diplomityön ihmeelliseen maailmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti