tiistai 22. maaliskuuta 2011

Huovutettu duffelitakki

Muutama päivä sitten valmistui ihka ensimmäinen huovutustyöni, duffelitakki kummitytölle 3-v. Ohje on Modasta 1/2005 nro. 39. Lankana Sandnesin Fritidsgarn ja vitosen puikot. 


Olin etukäteisviisas ja testasin ensin huovuttumisen koetilkun avulla 60 asteen kirjopesuohjelmalla, ja hyvä on että testasin, koska aika paljon joutui muutoksia tekemään silmukkamääriin. Lopputuloksen sopivuutta jännitän lauantaihin, jolloin pääsen luovuttamaan kevättakin omistajalleen - toivottavasti pinkki heijastinkukka ja punaiset napit riittää pinkkiä rakastavalle pikku-rinsessalle, että huolii käyttöön. :) Sinisen langan valitsin ihan sitäkin ajatellen, että kelpaisi sitten jatkossa mahdollisesti myös neidin pikkuveljelle.


Yksityiskohtana tosiaan (ainakin toistaiseksi) hakaneulalla kiinnitetty pinkki heijastin. Virkkailin kukan pinkistä seiskaveikan jämästä ja virkkasin siihen koristeeksi muutaman puuhelmen / "terälehti". Keskusta on tarrataustaista heijastinkangasta, jonka ompelin vielä varmuuden vuoksi ja huolitteluksi harvakseltaan villalangalla.

2 kommenttia:

  1. Kyllä kateeksi käy näitä käsityötaitojasi. Minen saa ikinä aikaiseksi opetellakaan.

    VastaaPoista
  2. Hyvällä ohjeella onnistuu. ;) Tätä takkia oli hauska ja helppo tehdä, kun paksulla langalla syntyi nopeasti tulosta.

    VastaaPoista